vrijdag 21 maart 2008

Roomba - part four

Net ontdekt dat de zetels eigenlijk iets te laag zijn (en de salontafel ook), dus de Roomba kan er nét niet onder. Hoe moet ik vanavond aan Mister H. gaan uitleggen dat hij de zetels en de salontafel 5cm moet verhogen? Iemand tips?

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe? Met woorden?
Met veel waarderende woorden! Daar zijn ze gevoelig voor, die mannen.

Ik wil je mening over een paar maanden nog eens horen over die stofzuiger. Ik weet nog niet of ik in die wonderen geloof.

Mother of a princess zei

Merci voor de tip, 't heeft gewerkt. Hij is al een plannetje aan 't tekenen om te zien hoe hij operatie 'Roomba meets sofa' het best gaat aanpakken ;)
Beginnen met 'Aangezien jij zo ongelofelijk handig bent, schat', was een lepe maar zeer doeltreffende zet! Hi hi.

Wat de Roomba zelf betreft: so far so good. Ik ben ook wel nuchter genoeg om te beseffen dat zo'n klein prutsdingetje natuurlijk nooit de zuigkracht van een Dyson-buldozer kan evenaren. Maar gisteren heb ik hem losgelaten in de slaapkamers en in plaats van op mijn knieën te liggen om onder het bed te kunnen stofzuigen, lag ik nu gewoon op mijn buik te kijken hoe Roomba-lief al het werk deed. En hij gaat zo mooi rond de bedpoten dat eigenlijk alle stof verdwijnt, terwijl er met een gewone stofzuiger nog wel wat stof te zien is.
Vandaag heb ik hem opgesloten in de keuken en na een kwartiertje was de keuken stof- en kruimelvrij plus, terwijl de Roomba zijn werk deed, kon ik de vaatwasser uit- en weer inladen. Nog een steeds een happy Roomba-bezitster dus.
Keep you posted!

zapnimf zei

Wat kost zo'n wonderding eigenlijk?
(Hoor je het? Ben al halfweg overtuigd.)

Mother of a princess zei

Zou ik geen korting krijgen per klant die ik aanbreng? Heb ondertussen al mijn ma en een vriendin overtuigd.
Je hebt er van 299 euro, maar de mijne is een modelleke hoger en kost er 399 euro. Bij Vandenborre verkopen ze ook nog een ander merk dat bijna 1000 euro kost. 't Zal wel beter werken, maar dat vond ik er toch wel over.

Overtuigd geraken van een leven zonder stofzuigen (of toch véél minder stofzuigen) is niet moeilijk, hé! Tenzij voor de pietluttige poetsfreaks dan, maar die blijven hier maar beter weg :))

Anoniem zei

Slik.
Ik laat het stof nog wel efkes liggen. (Ook een optie voor een niet-poetsfreak.)

Mother of a princess zei

En een zeer goede optie. Spijtig genoeg zit ik hier met twee allergischen aan alles en nog wat, dus die optie was eigenlijk geen optie meer. Inderdaad, niet heel goedkoop, maar 't was een kuisvrouw(maar bweik, ik hou niet van andere mensen die thuis komen poetsen) of de Roomba. En vandaag hebben de Roomba en ik schitterend teamwerk geleverd: hij stofzuigde en ik volgde met de dwijl. Geweldig! Nadien heb ik hem helemaal schoongemaakt... met mijne Dyson. Remember die scène uit Friends waar Monica de stofzuiger schoonmakt met de kruimeldief? Wel, zo was het, maar dan omgekeerd. Maar ineens was het wieltje van de Roomba weg. Foei, effe de brute kracht van den Dyson onderschat :))

Anoniem zei

Laat het weten als je over enkele maanden nog tevreden bent van je Roomba, want dan móet ik ook zo'n speeltje hebben!

Mother of a princess zei

Ik hou je zeker op de hoogte!

zapnimf zei

Ik weet nu waarom jij jezelf a desperate housewife noemt.Met de ene stofzuiger de andere kuisen? *gniffel*

Mother of a princess zei

Desperate ja, maar je mag me ook gewoon lui noemen, hoor ;)

Anoniem zei

slim aangepakt !! ;-)