maandag 21 juli 2008

Zwaar weekend...

't Was een zwaar weekend... héél zwaar...

Het begon vrijdagavond: eerst gaan eten in een Ethiopisch restaurantje in Leuven. Dat viel eigenlijk nogal tegen. De bediening was niet geweldig, het eten al helemaal niet en als kers op de taart morste de ober hete koffie over het mooie zijden kleedje en benen van vriendin P. Pijnlijke affaire; gelukkig geen brandwonden als afsluiter van de avond. Wél een geweldig concert van The Sublimo's op het Hogeschoolplein. Al lang geleden dat ik nog zo gelachen heb. Echt geweldige ambiance voor jong en oud.

Zaterdag werden we al om 16u verwacht bij vrienden. Twee flessen champagne, twee flessen rosé en vier flessen rode wijn later was het twee uur 's nachts en besloten we dat het veiliger was om bij hen te blijven slapen.

Zondag dan werden we weer om 16u bij andere vrienden verwacht voor het verjaardagsfeestje van het petekindje van Mister H. Nog wat wit en katerachtig van de dag voordien, hielden we het kalm en gingen op een braaf uur naar huis. Waar we een fles wijn opendeden en tot middernacht bleven babbelen.

Vandaag = rustdag. Alledrie tot half elf geslapen. Mister H. met Princess M. naar Plopsa Indoor. Ikke wat opgeruimd, was ingestoken, strijk gedaan, eten gemaakt, gestofzuigd, zomerkleedjes opgeborgen, inventaris gemaakt,...

Volgend weekend is Princess M. aan zee bij oma V. En gaan wij met vrienden twee dagen naar Suikerrock. Zucht, ik word er nu al moe van.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Slaapt Princess M. tot half elf? Daar ben ik toch wel een beetje jaloers op. Als Zoonlief pas om 8.00 u uit zijn bed komt heeft hij echt lang geslapen.

Mother of a princess zei

Dit was wel uitzonderlijk lang.
Maar deze vakantie slaapt ze meestal wel tot half tien, tien uur, wat natuurlijk ook een grote luxe is. De keerzijde aan de medaille is dat ze 's avonds niet in haar bed te krijgen is, er vaak pas om negen uur inligt en dan nog ligt te babbelen en te spelen.
Ik heb soms heimwee naar afgelopen winter: toe lag ze (én sliep ze) om zeven uur erin en was wakker rond acht uur 's morgens. Zalig, zo'n lange avond voor ons...

Anoniem zei

Hier ligt de oudste soms pas om 21 uur in bed en staat al om 6 u naast ons bed met de vraag of hij mag opstaan. Gelukkig slaapt de jongste een beetje langer.

Boke

zapnimf zei

Zapnimf slikt nog net de opmerking 'eigen schuld, dikke bult' in. Maar geef toe, het is een hoop leuke bulterij.

Mother of a princess zei

Het was zeker leuke bulterij en there's more to come... to be continued.

Anoniem zei

to be continued..
zit ik hier op hete kolen..
en jij ligt ergens je roes uit te slapen ? :-)

Ge zijt toch niet naar Laura Lynn geweest hé ? :-D

Anoniem zei

Hi Dear, are you genuinely visiting this web site
on a regular basis, if so afterward you will definitely take nice experience.


Feel free to visit my website: coffee makers reviews

Anoniem zei

Hello There. I found your blog using msn. This is an
extremely well written article. I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.

Feel free to surf to my blog: just click the up coming website