maandag 26 november 2007

Vanillepudding met Petit-Beurre


Vanillepudding maken (uit een pakje, enkel melk en suiker toevoegen), één Petit- Beurre in een kommetje leggen, laagje pudding erover, nog een Petit-Beurre en nog een laagje pudding. Eventueel nog wat wat bruine suiker of chocoladeschilfers erover strooien, laten afkoelen en smullen maar!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

dat zien er mij toch geen chocolade schilfers uit :-p

Vermits jij M graag ziet, kan ik dan afleiden dat jij het bovenste manneke bent ?? *gniffel*

Emmy zei

Mhhmmm, ik doe dat met een speculoos onderaan en dat is ook wel lekker...wat zou ik graag wat meer thuis zijn dan zou ik tenminste wat meer kunnen koken.

Mother of a princess zei

Hey Emmy, ja, dat was eigenlijk ook mijn bedoeling, maar de speculaas was op :(
Tiramisu met speculaas is ook heel lekker, hé.

Emmy zei

ja en crème brulée daar ben ik helemaal weg van. Het eerste wat ik bekijk op een kaart of ze dat hebben.

Math with Mrs G zei

Ah pudding met koekjes wordt bij ons ook vaak gemaakt en gesmuld. Wij doen er hagelslag over, mmmmmm