Vanillepudding maken (uit een pakje, enkel melk en suiker toevoegen), één Petit- Beurre in een kommetje leggen, laagje pudding erover, nog een Petit-Beurre en nog een laagje pudding. Eventueel nog wat wat bruine suiker of chocoladeschilfers erover strooien, laten afkoelen en smullen maar!
Oudere kijkers
16 jaar geleden
5 opmerkingen:
dat zien er mij toch geen chocolade schilfers uit :-p
Vermits jij M graag ziet, kan ik dan afleiden dat jij het bovenste manneke bent ?? *gniffel*
Mhhmmm, ik doe dat met een speculoos onderaan en dat is ook wel lekker...wat zou ik graag wat meer thuis zijn dan zou ik tenminste wat meer kunnen koken.
Hey Emmy, ja, dat was eigenlijk ook mijn bedoeling, maar de speculaas was op :(
Tiramisu met speculaas is ook heel lekker, hé.
ja en crème brulée daar ben ik helemaal weg van. Het eerste wat ik bekijk op een kaart of ze dat hebben.
Ah pudding met koekjes wordt bij ons ook vaak gemaakt en gesmuld. Wij doen er hagelslag over, mmmmmm
Een reactie posten